A SIMPLE KEY FOR خواص عسل UNVEILED

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

Blog Article

مصرف عسل می تواند علائم را کاهش دهد و به شما کمک کند خواب بهتری داشته باشید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در پژوهشی که در اوکراین انجام شد، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که کسانی که منظم و روزانه عسل طبیعی مصرف می‌کنند، احتمال کمتری دارد تا دچار بیماری‌هایی نظیر آنفولانزا، التهاب ریه و سایر بیماری‌های ویروسی شوند.

مصرف مقدار کمی عسل به طور مداوم می تواند از تحریک و التهاب معده جلوگیری کند و از درد معده آرام بخشی کند.

قطعا شناخت ترکیبات یک ماده به ما در درک خواص و فواید آن نیز کمک می‌کند در مورد عسل طبیعی نیز این موضوع صدق می‌کند.

سایر قندهای عسل عبارتند از: دی‌ ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل‌ های پروبیوتیک عمل می‌ کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک می‌شوند که یکی از فرآورده‌های فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.

۴. مصرف ۳۰ تا ۴۰ گرم عسل در طول زمان ورزش به ازای هر ساعت ورزش کردن

مواد ضد میکروبی: عسل دارای موادی همچون پروتئین ها، پپتیدها و آنتی اکسیدان های خاصی است که به عنوان مواد ضد میکروبی عمل می کنند.

همچنین، در صورت داشتن حساسیت به عسل یا دیابت، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

اما معده افراد بزرگسال به راحتی می‌تواند این باکتری را از بین ببرد.

اگر عسل تمامی فاکتورهای بالا را با موفقیت پاس کرد به آن عسل طبیعی باکیفیت گفته می‌شود.

 کاهش آلرژی‌های فصلی: عسل، اگر از نوع طبیعی و خام آن باشد به علت داشتن مقادیری از گرده گل در داخل خود، می‌تواند حساسیت‌های فصلی دوران بارداری را کاهش دهد.

در جواب به این سوال به صورت خلاصه باید گفت که خیر، عسل برای این دسته افراد هیچ ضرری ندارد. مادران باردار می‌توانند بدون نگرانی عسل مصرف کنند و مطمئن باشند که مشکلی برای جنین آنها پیش نخواهد آمد. اما آیا مصرف عسل در این دوران خاصیتی هم دارد؟

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، get more info سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Report this page